Registreren

Domino`s plant grote expansie in België

Domino's Pizza is een internationale franchise formule, met wereldwijd ruim 11.000 pizzawinkels, in meer dan 70 landen. De eerste franchisewinkel van Domino's Pizza België werd geopend in 1994 en inmiddels zijn er 27 vestigingen. Van oorsprong is de organisatie Amerikaans, maar al snel bleek dat ook internationaal vele groeimogelijkheden waren, want wie houdt er nu niet van pizza? In België wil Domino's Pizza ook meer winkels openen, zodat iedereen in België van de heerlijke pizza's kan genieten.

Domino's Pizza heeft een uniek systeem. Pas op het moment dat je een bestelling plaatst, wordt je pizza gemaakt. Met de hand, super vers en met verse ingrediënten. Nadat de pizza is gemaakt gaat deze 6 minuten in een speciale oven en is deze klaar om bezorgd te worden, binnen 30 minuten. Afhalen kan ook, dan zie je meteen hoe je pizza wordt gemaakt, en betaal je nog minder ook. Bestellen kan ook heel makkelijk online met ons nieuwe Online Order systeem. Online kun je je eigen pizza zelf het makkelijkst creëren en kun je je bestelling live volgen met de Domino's Pizzatracker, uniek in België.

Momenteel zijn er 19 verschillende franchisenemers actief, welke in samenwerking met ons hoofdkantoor en distributiecentrum, 27 vestigingen runnen. Om onze uitbreidingsplannen verder te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke en positieve ondernemers.

De kenmerken van een echte Domino's ondernemer zijn:

  • Een echte ondernemersmentaliteit
  • Passie, commitment en een drive tot succes
  • Een minimaal eigen vermogen van € 80.000
  • Teamspeler
  • Sterke leidinggevende vaardigheden
  • Goede administratieve vaardigheden

Voor meer informatie kunt u terecht op http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=637


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis