Coldwell Banker - April

Domino's Pizza opent dit jaar nog 12 nieuwe restaurants in België

Domino's Pizza is ontstaan in 1960 met een eerste restaurant in Michigan in de Verenigde Staten. In België maakt Domino's Pizza sinds april 2006 deel uit van Domino's Pizza Enterprises. Behalve voor ons land is deze Australisch beursgenoteerde groep ook de masterfranchisenemer voor het pizzamerk in Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, Japan en Nederland. Goed voor een totaal van 1.435 vestigingen en ruim 20.000 medewerkers. Momenteel heeft de keten 28 vestigingen in België.

Franchise.be polste in een interview naar verdere expansieplannen in ons land. “Domino's Pizza wil dit jaar nog 12 nieuwe restaurants openen in België”, vertelt het bedrijf. “We hebben al enkele locaties in gedachten. Zo is er nog plaats voor een tweede restaurant in Gent. We willen ons ook zeker en vast focussen op Wallonië aangezien we daar momenteel minder vertegenwoordigd zijn”, aldus de verantwoordelijke.

Voor de uitbreiding is Domino's Pizza op zoek naar gemotiveerde franchisenemers. “We zoeken kandidaten die ondernemend zijn en een passie hebben voor onze producten”, legt de keten uit. “Onze franchisenemers moeten vooral gemotiveerd zijn ongeacht hun achtergrond. We zoeken mensen die er volledig voor willen gaan en de handen uit de mouwen willen steken.”

Domino's Pizza hecht veel belang aan de ondersteuning van hun franchisenemers. “Bij de ondersteuning werken we met professionele consultants”, vertelt het merk. “Dit zijn experts die van bij het begin en heel het traject door steun bieden. Ze bieden bijvoorbeeld hulp bij de training van het personeel. De franchiseconsultant blijft altijd aanwezig en is een betrouwbaar aanspreekpunt. Ook wanneer het even slecht gaat vangen we onze franchisenemers op om hen te ondersteunen en te motiveren”, aldus Domino's Pizza.

Heeft u interesse in het openen van een Domino's Pizza?
Bezoek onderstaande link voor meer informatie:

http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=637


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis