Cavavin - April

Domino`s opent 50ste vestiging

Yassine en Khadija zijn beide al vele jaren werkzaam voor Domino's en hebben spreekwoordelijk tomatensaus door de aderen lopen. “Kwaliteit en service zijn de uitgangspunten van onze formule en die hebben wij vanzelfsprekend dan ook hoog in het vaandel staan” aldus Yassine, die samen met zijn vrouw Khadija in Marche-en-Famenne zijn 2e winkel opent. Yassine zal zich ontfermen over de nieuwe winkel te Marche-en-Famenne terwijl Khadija verder de winkel in Namen zal uitbaten.

De opening van de 50ste winkel kunnen we natuurlijk niet zo maar voorbij laten gaan. Dit wordt door het hele land gevierd met een “Domino's Treasure Hunt”. Domino's pizza geeft 50 jaar gratis pizza weg! In elke stad (50 steden) waar een Domino's gevestigd is gaan we een pizzadoos verstoppen met daarin een cheque voor 1 jaar gratis pizza!

1 dag op voorhand wordt er een time-table gepost op de nationale Facebookpagina van Domino's Pizza wat de volgende steden gaan worden! Op de dag zelf wordt er een live feed gestart waarbij de mensen 2 domino's beachflags + de pizzadoos te zien zullen krijgen.

Diegene die het snelst het punt herkent en bij de pizzadoos aanwezig is, wint 1 jaar gratis pizza!

Op het menu van Domino's staan niet alleen de lekkerste pizza's, zoals bijvoorbeeld de nieuwe Hickory Barbecue Hero pizza's en de razend populaire BBQ Chicken pizza, maar ook een breed assortiment aan bijgerechten zoals Buffalo Wings en zelfs Chocomino`s. De klant kan naast de heerlijke pizza's van het menu ook zijn eigen invulling geven aan de pizza's. Zo kunnen zij kiezen uit verschillende ingrediënten en bodems, en zijn pizza's van het menu ook makkelijk aan te passen naar de eigen voorkeuren. Dit kan ook gemakkelijk via de website. Reeds 70% van de klanten bestelt tegenwoordig al online. Daarnaast heeft Domino's sinds kort ook een nieuwe Deals App waarmee klanten altijd de beste deals in hun postcodegebied kunnen gebruiken.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis