Registreren

Docks Bruxsel opent in oktober 2016

Ongeveer een geleden startte Equilis aan de Brussels kanaaloevers met de voorbereidende werken voor het shoppingcenter Docks Bruxsel. Inmiddels zijn het saneren, het puin ruimen en de grondwerken achter de rug en wordt het geraamte van het eerste gebouw zichtbaar.

Ook bij de commercialisering boekt Equilis vooruitgang. Het heeft 46 ondertekende contracten, goed voor 62 procent van de totale oppervlakte (49.000 m2).

Bij de huurders zitten enkele grote namen uit de distributiesector zoals Media Markt, H&M, Michael Kors, Sequoia, River Woods, Superdry en One Step. Belga Films zal er een bioscoopcomplex met acht zalen (samen goed voor 1000 zitjes) uitbaten. Er komt ook een `indoorvrijetijdspark`, een polyvalente zaal met 1500 zitplaatsen voor culturele manifestaties, beurzen, feestelijke evenementen enzovoort. Voor het parkeerterrein met 1700 plaatsen is ook een uitbater gevonden: Vinci Belgium NV.

Equilis is de projectontwikkelings- en investeringstak in de vastgoedpool van de Groep Mestdagh. Het is actief in verschillende vastgoedsegmenten (retail, woningen en opwaardering van in onbruik geraakte industriële zones). In ons land heeft het een portefeuille van ongeveer 205.000 m² winkelruimte en 1.125 woningen. De groep is eveneens actief in Frankrijk, Hongarije, Polen, Oekraïne en Spanje.

Bron : Trends


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis