Coldwell Banker - April

Docks Bruxsel heeft nu ook eigen Food District

Het winkelcentrum Docks Bruxsel beschikt voortaan ook over een eigen Food District, waar meer dan 20 restaurants en kiosken te vinden zijn. Zo wil Docks Bruxsel nog meer een ontmoetingsplaats worden, ook voor de lokale bevolking.

Verschillende keukens

In het Food District is ruimte voor onder andere Italiaanse, Japanse, Thaise, Grieks en Belgische keuken, met restaurants en kiosken van onder meer Bagl, Guapa, Il Capriani, McDonald's en So Tasty. Bij de meeste van hen kan de bezoeker terecht van 9u 's morgens tot half 11 's avonds voor een hapje en een drankje.

“Door 5.400 vierkante meter, 11 procent van de totale oppervlakte, te wijden aan het Food District, kiezen we resoluut voor een apart cateringaanbod”, zegt Pascale Govers, die verantwoordelijk is voor Coördinatie & Marketing bij uitbater Equilis. "Restaurants, bars en kiosken maken deel uit van de totaalervaring die wij aanbieden in Docks Bruxsel. Ze zijn de perfecte aanvulling op ons aanbod winkels en entertainment.” 

Om de opening van het Food District te vieren, organiseert het winkelcentrum tijdens de paasvakantie de Food District Days, waarbij bezoekers kunnen genieten van gratis degustaties, optredens en extra animatie.

Bron : Retail Detail


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis