Donutello - Banner September / Oktober / November

Dit jaar opent Carrefour nog minstens 7 Express-buurtwinkels

Op woensdag 8 november, opende Carrefour een nieuwe buurtwinkel in het centrum van Brussel in de Koningsstraat 47/49, nabij de Congreskolom. De wijk is zowel een administratieve buurt , een toeristische als een culturele plek (vlak bij het Koninklijk Circus, het Koninklijk Parktheater) waar veel mensen wonen maar ook passeren.

Zoals alle Carrefour Express-winkels stemt Express Congres zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de klanten: een ruim aanbod maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag (bereide maaltijden, snacks, vlees, gevogelte, vis, fruit en verse groenten). Bovendien vindt men er een brede waaier aan basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij, zowel van het merk Carrefour als nationale merken.

Carrefour Express  
De naam Carrefour Express zegt het al. In deze stadswinkel is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel, in een aangenaam kader en in een relatief ruime winkel (267 m²) kan doen. De Carrefour Express Congres, die door de heer Gurkan CEKIC wordt uitgebaat, biedt ook veel diensten aan: versgeperst sinaasappelsap, kip aan het spit, microgolfoven, ter plaatse gebakken koffiekoeken, iTunes- & telefoonkaarten, een assortiment bloemen en vooral thuislevering, of elders, door bringr. De winkel is uitgerust met 2 kassa's. Alle klassieke betaalmiddelen worden aanvaard, ook contactloze en Android Pay. Maximale beschikbaarheidEen ander sterk punt van deze Carrefour Express is zijn maximale beschikbaarheid: het gaat eerst en vooral om een stadswinkel met erg ruime openingsuren. Zo kunnen de klanten op hun Carrefour Express rekenen in de week, 's avonds en op zon- of feestdagen. Dit voor een last minute aankoop, wanneer ze een onvoorzien etentje improviseren, bloemen of een geschenkje willen geven.

Minstens 22 openingen in 2017
Met deze nieuwe opening en die nog in het vooruitzicht voor 2017, bevestigt Carrefour opnieuw haar wil om altijd dichter bij haar klanten te staan met diensten en openingsuren die aan hun verwachtingen zijn aangepast. Minsten 6 andere Carrefour Express zullen hun deuren nog dit jaar openen. Dat brengt het aantal Express-openingen in 2017 op 22. Dat cijfer zou nog tot 24 kunnen oplopen. Twee extra winkels zouden ook nog vóór 31 december kunnen worden geopend indien alles vlot verloopt (vergunningen, de dossiers van de franchisenemers, …).


Wenst u ook uw eigen supermarkt te openen? 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis