Hulp bij juiste franchiseconcept

Dierendonck : Franchise in de kijker

Al sinds 1942 staat Dierendonck garant voor superieure kwaliteit. Ambacht, Terroir en Passie zijn de sleutelwoorden waar wij voor staan.

Wij selecteren ons vlees in heel Europa zo dicht mogelijk bij de bron en kweken in onze eigen boerderij het West-Vlaamse Rood Rund. Hierdoor kunnen wij vlees van de beste kwaliteit afrijpen, bewerken en aan onze klanten aanbieden.

Onze waarden:

- AMBACHT: Beenhouwer zijn is ambacht. Een ambachtsman begint met een ruw verhaal dat in zijn of haar handen iets wordt. Met respect voor de traditie, maar ook met een oog voor vernieuwing.

- TERROIR: Wat maakt dat een lam uit de pyreneeën anders is dan een lam uit Quercy? Het is de smaak van het landschap. Dat verschil van een natuurlijke omgeving proef je.

- PASSIE: Echt beenhouwer zijn, met kapmes, cutter en pétrin. Het product willen kennen, zowel bij de boer, de kweker of tussen de marchands. Trots zijn. Want zonder passie gaat het niet.

Onze filosofie:

Ambacht, Terroir & Passie staan centraal, een unieke beleving in de tijdsgeest van vandaag:

- Wij zijn Belgische beenhouwers met ambitie die bewust werken naar de toekomst

- We werken “Nose to Tail” om smaakvolle producten tot de klant te brengen waar we trots op zijn.

- Dit wensen we aan de hele wereld te tonen, met respect voor het dier, door te werken met leveranciers die onze visie 100% delen, en in alle transparantie naar de consument toe.

“Wij zijn Dierendonck: Work Hard-Play Hard. Onze mensen zijn uniek, delen met trots onze filosofie en worden ondersteund om met ons mee te groeien.

Wij willen de favoriete buurtslagerij zijn voor mensen op zoek naar het beste vlees van dieren op een respectvolle manier gekweekt. We zijn een slagerij waar je als klant de ambacht van echte slagers die hakken en snijden, samen met hun passie ervaart, dit in volledige transparantie. We bieden de beste service met de grootste glimlach.

Dierendonck zoekt gepassionneerde franchisenemers in Antwerpen en Waterloo!


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis