Midas - Maart

Scienta

Scienta

Scienta: dé digitale plek voor al je Franchise handboeken

Franchise handboeken zijn een verzameling documenten, zoals procesbeschrijvingen, werkinstructies of procedures, die samen het handelen in en van je organisatie beschrijven. Een goed handboek biedt stabiliteit, rust en ondersteuning in je Franchise organisatie.

Handboeken: ze klinken ouderwets maar zijn het zeker niet. De kern van handboeken – het geven van duidelijkheid – wordt steeds belangrijker binnen Franchise organisaties. Om te groeien, om te professionaliseren, maar ook om Franchisenemers en hun medewerkers te inspireren. Scienta is een kwaliteitsmanagementsysteem voor het beheren en delen van allerlei soorten handboeken. Géén papieren tijgers, maar toegankelijke documentatie voor iedereen.

Met Scienta kunnen alle franchisenemers makkelijk bij de centraal beschikbare online bedrijfsinformatie. Voorbeeldarbeidscontracten, processen, recepturen, hygiëne-eisen, een update van wet- en regelgeving: het is zo voor handen. Daardoor functioneert het netwerk als geheel soepeler. Bovendien helpt het bij de groei. Nieuwe Franchise ondernemers zijn nu eenvoudig wegwijs te maken.

Scienta is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Informatie

Jouw digitale collega, die alles weet.


Ik ben Scienta, software voor Franchise kwaliteitsmanagement. Ik help jou alle kennis binnen jouw Franchise organisatie te structureren én eenvoudig te delen met Franchisenemers en medewerkers. Op één plek. Zonder gedoe.


Neem deel aan het Gratis webinar "De Voordelen van een Online Franchise Handboek"


EEN NIEUWE AANPAK: KWALITEIT VOOR IEDEREEN


De kracht van Scienta.


Kwaliteitsmanagement


Scienta is eenvoudig te gebruiken door iedere collega, ook onderweg op tablet of mobiel. Het sociale kwaliteitsmanagementsysteem voor iedereen.


Sociaal intranet


Een sociaal platform dat kennis en medewerkers met elkaar verbindt. Wij geloven dat collega’s effectiever zijn wanneer ze over de juiste informatie beschikken.


Workflow


Of je nu incidentmeldingen wil doen, zaken wil registreren of franchise audits wil uitvoeren het kan allemaal eenvoudig met Scienta. Houdt de controle over je kwaliteitssysteem.


...

Stephensonstraat 31, 3846AK Harderwijk, Nederland

Contact gegevens België

GSM nr. 0493-918022

info@franchise.be

 

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis