Registreren

Délifrance en Spar tevreden over Franchising & Partnership 2017

Als trouwe exposanten op Franchising & Partnership 2017 blikken Délifrance en Spar uitermate tevreden terug over hun deelname aan Franchising & Partnership 2017 te Brussel.

Vol spanning kijken de exposanten elk jaar uit naar hun deelname aan Franchising & Partnership. Ze zetten hun beste beentje voor om hun stand zo aantrekkelijk mogelijk te maken en zo de aandacht te trekken van de bezoekers.

Spar met Virtual reality op de stand

Dit jaar hebben we met Spar gekozen voor een open stand met ruimte voor veel interactie, zegt Wim Van Remoortel, verantwoordelijke rekrutering bij Spar. We hebben veel kandidaten kunnen te woord staan en vooral onze virtual reality ervaring waarbij kandidaten zich met een VR bril in de winkel bevonden viel in de smaak. Daarenboven was de kwaliteit van de bezoekers bij ons hoger dan de vorige jaren. Voor één bezoeker van op de beurs zijn we zelfs al concreet met een dossier bezig, maar dat is heel uitzonderlijk, lacht Wim Van Remoortel.

Délifrance met lekkere proeverijen

Hetzelfde sentiment bij Délifrance die na een pauze van 2 jaar terug van de partij was op Franchising & Partnership. We hebben op onze stand een realistisch beeld proberen te scheppen van ons vernieuwde winkelconcept volgens Fred Gietman, manager Franchise Benelux. Dit gekoppeld aan een proeverij van onze hoogkwalitatieve producten heeft ervoor gezorgd dat vele bezoekers kennis gemaakt hebben met ons vernieuwde concept. We hebben heel wat kandidaten gesproken en zijn ervan overtuigd dat er zeker enkele concrete openingen zullen uit voortvloeien. Vooral uit de regio Brussel, waar wij expliciet op zoek zijn, hebben we enkele zeer valabele kandidaat franchisenemers ontmoet, besluit Fred Gietman.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis