Adopt - Juli/Augustus/September 2022

Delhaize Supermarkt Aarschot wordt AD Delhaize Aarschot, Nieuwe Proxy Delhaize in Kluisbergen

In het sociaal akkoord van eind februari 2015 in het kader van het transformatieplan van Delhaize België werd vastgelegd dat de uitbating in eigen beheer van 9 supermarkten zou worden stopgezet en er hiervoor een zelfstandige uitbater zou worden gezocht. Na supermarkt Verhaeren, Berlaar, Turnhout, Lommel en Oude Vest is dit al de zesde Delhaizesupermarkt waarvoor een overnemer is gevonden. Voor de andere drie winkels loopt de procedure nog. De winkel zal in de toekomst worden uitgebaat door een zelfstandige uitbater, meer bepaald door de heer en mevrouw Vermeulen, die terecht opgetogen zijn: “De klanten van de nieuwe AD Delhaize Aarschot zullen onmiddellijk kunnen genieten van een optimale service, kwaliteit en een ruim aanbod en dit in een vernieuwde winkel. We kijken uit naar deze nieuwe uitdaging en zijn ervan overtuigd dat we, met de steun en expertise van Delhaize, van deze winkel een succes zullen maken.”

Proxy Delhaize in Kluisbergen

De dienstverlening en praktische toepassingen voor iedere dag werden verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter bewegen door de rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Ook het assortiment werd uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld en met glutenvrije producten.

Lokaal
Proxy Delhaize Kluisbergen wil zich in de eerste plaats ook integreren in de buurt. “De winkel creëert 8 nieuwe jobs die we proberen lokaal in te vullen. We denken dat dit al een eerste stap is naar integratie in de buurt, maar de echte integratie zal vooral komen door het contact dat onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers dagelijks zullen hebben met de klanten”, voegt Pieter Declercq hier aan toe. “We werken met mensen die stuk voor stuk een groot hart hebben voor voeding. Zij zullen voortdurend opleidingen krijgen om het beste van de moderne distributiewereld aan te bieden: nabijheid, aangename omgeving, zeer soepele openingsuren en producten van een onberispelijke kwaliteit.” Bron: Buurtsuper


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis