Kvik - April

Delhaize opent eerste drive in Overijse

Drie jaar nadat het drive-concept ingang vond in België met onder andere de Carrefour drive en Wink, begint ook Delhaize met een drive-afhaalpunt. De primeur is voor de Delhaize supermarkt in Overijse, die volledig gerenoveerd werd. “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van de nieuwe Delhaize-supermarkt Overijse,” zegt Bart Vandenbosch, directeur van supermarkt Delhaize Overijse. “We zijn ook heel trots dat net onze winkel is uitgekozen om twee primeurs te lanceren : de Delhaize Drive en ter plaatste gemaakte tepanyaki in onze sushistand.”

Delhaize Overijse is de eerste supermarkt van Delhaize die het driveconcept zal aanbieden. Het concept is eenvoudig: De klant bestelt zijn producten online en komt naar het afhaalpunt op het afgesproken tijdstip. De producten worden vervolgens rechtstreeks aan de auto van de klant geplaatst. De betaling gebeurt via een terminal aan de uitgang van het afhaalpunt. Het voordeel zit vooral in de tijdswinst – de klant moet geen parkeerplaats meer zoeken en kan snel afrekenen.

Online boodschappen afhalen bij Delhaize ging al langer via de click & collect-dienst Delhaize Direct. Dat de supermarktketen met een drive-in uitpakt is echter volledig nieuw.

Delhaize is duidelijk bezig met haar online diensten te finetunen. Zo integreerde de retailer eind augustus thuisleveringsdienst Caddyhome in de algemene wegschop Delhaize.be. Ondertussen kan je bij Delhaize je boodschappen laten aan huis leveren, in de winkel of in de drive ophalen.

http://www.gondola.be


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis