Belisol - April/Mei/Juni

Delhaize en Q8 verlengen partnerschap Shop & Go

Supermarktketen Delhaize telt vandaag 135 Shop & Go`s, waarvan 120 bij een tankstation van Q8. Van de 4,5 miljoen klanten die Delhaize per dag bedient, zijn er ongeveer één miljoen via Shop& Go. De Shop & Go-winkels zijn dus belangrijk voor de keten. Ongeveer 20% van de klanten komen er langs.

In de beginjaren was de oppervlakte van de eerste Shop & Go`s nog beperkt tot 50 m². Vandaag zijn de meesten drie tot zes maal groter met een oppervlakte van 150 tot 300 m². Ook het gamma is geleidelijk aan uitgebreid en telt nu zo'n 2.500 artikelen, waarvan een 50-tal verse producten.

Ook voor Q8 is Shop & Go een belangrijke schakel. Zo verklaarde de retaildirector Koen Vankelst dat de groei van de winkelomzet met om en bij de 10% de daling van de verkoop aan de pomp door de duurder wordende brandstof compenseert.

Via het samenwerkingsakkoord wil Q8 het engagement aangegaan om het aantal tankstations met een Shop & Go te verhogen met 10 à 20 per jaar. Pb

Voor meer informatie rond het openen van een Delhaize, klik dan vrijblijvend op volgende link: http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=455


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis