Heytens - 2022

De vernieuwing van de collectie, een extra troef voor het succes van de franchisenemers van MOBALPA!

Om de verkoop een boost te geven en klanten te verleiden, vernieuwt Mobalpa regelmatig haar producten in het aanbod aan keukens, badkamers en maatkasten. De collectie die dit jaar op de markt kwam, bevat dan ook 49 nieuwe modellen en kleuren.

Afwerkingen met beton, fineerhout of accenten in leer ... Materialen vormen het kloppend hart van de collectie 2017 van Mobalpa. Ze worden in de kijker gezet door accessoires, grepen en kranen in koperkleurige tinten, zwart nikkel of mat zwart voor een eigentijdse look. Ook voor de werkbladen en wastafels wordt er voor nieuwe materialen gekozen: natuursteen, massief hout, nieuwe afwerkingen met kwarts en volledig vernieuwd laminaat. Dat laminaat is te verkrijgen in een nieuw ‘luxe-gamma' met tot in de puntjes afgewerkte decors die ontzettend zacht aanvoelen en gemakkelijk te onderhouden zijn.

De binnenkant van de meubels laten we overigens niet links liggen: vanaf nu kunt u de binnenkant perfect afstemmen op de buitenkant en kunt u het uitgebreide i-Practis-gamma raadplegen (oplossingen voor het inrichten van de binnenkant van uw meubels en accessoires).

Die nieuwtjes zorgen ervoor dat Mobalpa zeer eigentijdse en moderne collecties op de markt kan brengen die perfect beantwoorden aan de verwachtingen van de klant. Een niet te missen collectie die iedereen zal verleiden en onze franchisenemers succesvol zal maken.

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis