NZA Banner NL - 10/11/20 - 10/12/20

De Prijs voor Uitmuntendheid 2011 van de BFF

De jury heeft een keuze gemaakt uit de dossiers die door de kandidaten voorgesteld werden. Er werd rekening gehouden met de aangehaalde argumentatie in het voordeel van elke voorgestelde franchiseformule, de kwaliteit van de voorstelling van de kandidatuur, de realisaties van de franchisegever in het voordeel van de uitbreiding van zijn netwerk, of van de franchisenemer in termen van persoonlijk engagement en succes.

Wat de selectie van de franchisenemer betreft, had ieder deelnemend enseigne een franchisenemer uit zijn netwerk voorgesteld, die volgens hem het best gereageerd had op de economische crisis of op een crisis die zich in zijn uitbating had voorgedaan.

Onder de kandidaat franchisenemers heeft de jury genomineerd : Pierre Guelette, franchisenemer Cap Sud, uitbater van een immobiliënkantoor te Bouge, nabij Namur; Vincent Simon, franchisenemer Délitraiteur, uitbater van twee verkooppunten te Genval en Sint-Pieters-Leeuw; en Atef Wahba, franchisenemer McDonald's, uitbater van een restaurant in het centrum van Brussel. De Prijs voor Uitmuntendheid 2011 werd toegekend aan Mijnheer Atef Wahba.

Wat de franchisegevers betreft, werd hen gevraagd het intern opleidingprogramma voor te stellen, dat aan de basis ligt van de uitbreiding van hun netwerk. Zowel de initiële als de continue vorming moest in detail voorgesteld worden. Onder de kandidaat franchisegevers heeft de jury genomineerd : de Groep Accor, Délitraiteur en Point Chaud. De Prijs voor Uitmuntendheid Franchisegever 2011 werd toegekend aan het netwerk Point Chaud.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis