Côté Sushi - Juli / Augustus / September

Dé ondernemersbeurs van het jaar Franchising & Partnership is volledig uitverkocht

Franchising & Partnership geeft toekomstige ondernemers en/of investeerders de mogelijkheid om een 50-tal concepten uit diverse sectoren te ontmoeten. Bezoekers krijgen er ook de kans om talrijke unieke conferenties en workshops over franchising bij te wonen.

Franchise.be, hét portaal voor franchising en ondernemers in België, zal uiteraard ook aanwezig zijn op de beurs. Franchise.be biedt een uitgebreid en actueel aanbod aan kennisdossiers en Belgische franchisemerken. Dat maakt van Franchise.be een gericht rekruteringsplatform waar potentiële franchisenemers in contact komen met diverse Belgische bedrijven. Bezoekers van de beurs Franchising & Partnership zullen op de stand van Franchise.be professioneel geholpen worden bij het vinden van de geschikte franchise-opportuniteit.

Meerdere enseignes die eveneens succesvol rekruteren op Franchise.be zullen aanwezig zijn op de beurs, o.a. Eurekakids, Subway, Pano Boutique, Subway, Spar, Equivalenza, Lunch Garden, Daniel Moquet, Winfera, Schmidt Salm, Domino's Pizza, Colombini Casa, Delhaize, Heytens, Carrefour, Albert Heijn, Tom & Co, Kvik, Intermarché, Heytens, Mobalpa en Point Chaud. Bekijk hier alvast de info van deze franchise concepten : http:// /enseignes-formules.php?lng=nl

Franchising & Partnership is hét evenement van het jaar voor zowel franchisegevers, franchisenemers, netwerkverantwoordelijken als Belgische en internationale bedrijfsformules en alle andere geïnteresseerden.

Via deze link kan u zich gratis inschrijven en deelnemen als bezoeker: http://www.franchisingpartnership.be/


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis