Yves Rocher - Q4 2021

De Klussenier en Sigma Coatings slaan de handen in elkaar

De Klussenier is een veelzijdige vakman die de vooral particuliere opdrachtgever de zekerheid biedt van een gegarandeerde kwaliteit bij elke opdracht voor renovatie, onderhoud of verbouwen. De Klussenier staat voor kwaliteit en stelt hoge eisen aan het vakmanschap van kandidaten die zich aansluiten bij De Klussenier. Net door die hoge kwaliteit is De Klussenier inzetbaar voor elke opdracht bij particulieren en bedrijven.

Om de veelzijdige vakman nog beter te ondersteunen, heeft De Klussenier een samenwerkingsverband gesloten met Sigma Coatings, marktleider op het vlak van professionele verfproducten. Sigma Coatings zal De Klusseniers bijstaan bij het uitvoeren van schilderwerken in het kader van een kwaliteitsvolle afwerking van klussen. Technische opleiding, werfbegeleiding en regelmatige samenkomsten zullen op maat aangeboden worden.Alle aangesloten Klusseniers kunnen bovendien hun verf aankopen in het uitgebreide netwerk van Sigma Service Centers en groothandelaren van Sigma Coatings.

Ernst Guldenmond, Directeur van Het KlusHuis België (de centrale organisatie achter De Klussenier) , legt uit: "Onze leden ontvangen regelmatig aanvragen voor renovatiewerken waarbij ook de afwerking uiteraard van groot belang is.” We zijn dan ook blij te kunnen genieten van de ervaring en ondersteuning van Sigma. Ook in Nederland bestaat eenzelfde ondersteuning van de Klussenier door Sigma.

Lieven Seys, Marketing Manager bij PPG Coatings Belux zegt hierover: "De samenwerking kwam tot stand door de noden van deze Klusseniers af te stemmen op wat Sigma vandaag kan bieden. Niet alleen met verftechnisch advies kunnen we een meerwaarde bieden, maar desgewenst adviseren we ook over recyclage van verpakkingsafval en we bieden kleuradvies en marketingondersteuning. “De Klussenier” is zowel in Nederland (200 leden) als in België (50 leden) een succesverhaal en dat willen we graag ondersteunen.” Voor meer informatie, zie www.deklussenier.be

Bron: Evoke PR


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis