Registreren

De grote voordelen van het openen van een bakkerij, met patisserie en aantrekkelijke gerechten als franchisenemer van L'Atelier Papilles

Franchise is een echte kans als u zich wilt omscholen, van professionele koers wilt veranderen of wilt investeren en u snel met uw bedrijf wilt starten. Naar onze mening is de mogelijkheid om bij ons een nieuwe bakkerij van L'Atelier Papilles te openen de reële mogelijkheid om snel succes te boeken.

Hiervoor hebben we een zeer nauwkeurige ondersteuning opgezet met een internationale afdeling om u te ondersteunen bij het zoeken naar een ideale locatie, de validatie van uw ondernemingsplan, de ontwikkeling van het productgamma in uw land, en de uw hele project om de rentabiliteit ervan te verzekeren.

Een franchisenemer van L'Atelier Papilles zijn, is een langdurige win-win-relatie. Onze ervaring van meer dan 40 jaar in deze markt in combinatie met solide internationale ondersteuning bieden u het plezier onafhankelijk te zijn en controle te hebben over uw bedrijf. Naast deze ondersteuning profiteert u van zeer voordelige prijzen voor uw grondstoffen dankzij ons inkoopcentrum, onze R&D om uw klanten een gevarieerd menu te bieden, de positieve spin-offs van onze marketing- en communicatiebenaderingen en evolueren binnen een betrouwbare en menselijke groep.

Getuigenis van Grégory Collard, International Development Manager voor L'Atelier Papilles.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis