Carrefour - Maart Videochat

De groep Cash Converters in volle vorm: resultaten 1e trimester boekjaar 2012 gestegen

De e-commerce strategie van de groep werpt vruchten af, en de resultaten van de verkoop via het internet in Australië bereikten dit trimester meer dan $250.000 per maand. De groep heeft een nieuw systeem van online verkoop op punt gesteld met een applicatie die het eenvoudiger zal maken om de inventaris in de winkels van het hele Australische grondgebied te bekijken en later waarschijnlijk ook in Groot-Brittannië.

In Groot-Brittannië zijn er dit trimester 2 nieuwe winkels open gegaan; de keten telt nu 222 winkels waarvan 161 franchises. In Australië heeft de groep dit trimester 2 nieuwe winkels geopend, zodat hij nu 147 winkels heeft, waarvan 103 franchises. In België telt het Cash Converters netwerk 22 winkels, verspreid over het hele land.

Sinds 1 maart 2011 kunnen de goederen die in de winkels voorradig zijn, via het internet via een beveiligde verbinding gereserveerd en betaald worden. De artikels moeten wel opgehaald worden in de winkels. Elke reservatie die bevestigd werd door de winkel, is geldig tot het sluitingsuur van de werkdag volgend op de bevestiging.

De winkels waar online reservering en betaling mogelijk zijn: Ans, Verviers, Quaregnon, Seraing, Gosselies, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Gillis. Deze mogelijkheid zal geleidelijk aan uitgebreid worden tot de andere winkels van de keten.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis