Beobank - Banner Januari/April

De Belgische activiteiten van Lagardère Travel Retail, nu volwaardige dochterbedrijven van de bpost groep

Het overnameproces is nu afgerond. Dat betekent dat bpost voor 100 % aandeelhouder wordt van de Belgische entiteiten van Lagardère Travel Retail. Voortaan wordt ‘Ubiway' de benaming voor al deze entiteiten. LS Travel Retail Benelux wordt Ubiway Retail. De "commerciële" merken blijven wel ongewijzigd. De merken AMP, Press Shop, Relay, Alvadis, Burnonville en kariboo! blijven dus bestaan.

Ubiway blijft voort werken zoals het totnogtoe deed, maar maakt nu wel deel uit van de bpost groep. Guillaume Beuscart, de huidige CEO, heeft evenwel te kennen gegeven dat hij andere uitdagingen wil aangaan. Begin volgend jaar zal Nicolas Meire hem opvolgen als CEO en dit tegen ten laatste 31 maart 2017.

bpost deelt de ambitie om de sector van de geschreven pers te ondersteunen en te verbeteren, alsook de diensten in het verkooppuntennetwerk te blijven diversifiëren. De klanten een ruimer gamma aan diensten en leveringswijzen voor pakjes aanbieden, en daarbij het PuDo-netwerk blijven uitbreiden. 

Deze fase is de eerste stap in een nauwe en productieve samenwerking tussen Ubiway en bpost, waarin de complementariteit van beide expertises ingezet zullen worden om de gemeenschappelijke groeidoelstellingen te realiseren.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis