Hulp bij juiste franchiseconcept

De belangrijkste Belgische franchisenemer van Accor krijgt vers geld van het Investeringsfonds van Wallonië

Deze verse geldinbreng zal de Henegouwse groep, overkoepeld door de holding Immo-Sambre, toelaten om vier nieuwe hotelprojecten te ontwikkelen in Wallonië (Bergen en Luik). In Bergen gaat het om een project van een hotel met 65 kamers vlakbij het toekomstig station, een werk van de Spaanse architect Calatrava die ook het station van Luik Guillemins ontworpen heeft. Er is een investering mee gemoeid van €5,2 miljoen.

In Luik zal het nieuwe project, gelegen op de voormalige site van La Meuse, op de oevers van de Maa, een hotelcomplex ontwikkelen met verschillende gebouwen, samen goed voor 200 bedden.

Ter info: Bernard Cayman, afgevaardigde-beheerder van de Cayman groep, had de Prijs van Uitmuntendheid 2010 ontvangen van de Belgische Federatie van de Franchise, in zijn hoedanigheid als franchisenemer van Accor sinds 2001; hij werd gekozen uit de tien genomineerden van dat jaar, omwille van de echte partnerrelatie die hij ontwikkelde met zijn franchisegever, voor het respecteren van de standaards en normen van de groep, waarbij hij een ware ondernemersgeest ten toon spreidde met zin voor initiatieven. Het criterium voor het toekennen was het respect voor het concept.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis