Registreren

Daumus: een groeiend bedrijf met grote menselijke waarden

Twee jaar na de oprichting van Daumus, hoopt Bernard Wattiez 500 franchises te openen in Europa. Daumus, een onderneming gespecialiseerd in de vochtbehandeling, is niet zomaar een bedrijf. Het is een Europees dealernetwerk met hoge humanistische waarde. 

Bernard Wattiez is heel zijn carrière al een zakenman geweest. Na een loopbaan van 25 jaar als CEO, besloot hij de groep waarvoor hij werkte te verlaten en richtte hij zijn eigen bedrijf op. Met Daumus wilde hij een bedrijf creëren die de waarden hoog in het vaandel houdt, en dat zijn expertise en de klanttevredenheid vooropstelt.

Begeerde expertise

Er is geen opleiding op het gebied van vochtigbehandeling in België. Daarom is de expertise aangeboden door Daumus zo begeerd. "De opleiding wordt eigenlijk ter plekke gedaan," legt Bernard uit. "Vandaag hebben we al vijf franchises lopen. Ons doel is om 500 franchises in Europa te lanceren. We hebben dus nog heel wat werk voor de boeg!"

LEESTIP >>> Daumus, het zijn de franchisenemers die er het beste over vertellen

Op zoek naar franchisenemers

"We zijn voornamelijk op zoek naar franchisenemers met een commerciële achtergrond. Het ideale profiel is iemand die een nieuwe wending wil geven aan zijn loopbaan. Iemand die eerder in de verkoop heeft gewerkt en nu zijn eigen zaak wil starten. Er is helemaal geen ervaring in de sector vereist. We hebben een uitgebreide opleiding en supervisie gepland om iedereen in staat te stellen om te groeien en te bloeien in de ontwikkeling van zijn franchise.”

Menselijke waarden

"Werkplezier en respect zijn de waarden die we het hoogst houden. Daarnaast vinden we de noodzaak om onze klanten te verrassen erg belangrijk. We weten dat we vandaag de dag, als we een kwaliteitsvolle klantenervaring willen ontwikkelen, in staat moeten zijn hen op een positieve manier te verrassen. Dit doen we aan de hand van kleine gebaren, zoals door een goed geleverde service, door de klant bij de hand te nemen van het begin tot het eind en vooral door hem een gevoel te geven dat hij veilig is bij ons", besluit Bernard.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis