Pitaya

Dag van de Franchise Ondernemer

Vrijdag 16 november organiseert onze Partner Unizo “Dag van de ondernemer”. Daar maken wij graag bij uitbreiding “Dag van de Franchise ondernemer” van. Een dag waarop we het ondernemerschap en alle Franchise ondernemers in Vlaanderen en Brussel extra in de schijnwerpers zetten.

Franchisenemers zijn het gezicht van hun franchise verkooppunt

Net zoals bij de traditionele ondernemer gaat het bij de Franchise ondernemer over het runnen en aansturen van hun filiaal. De zaakvoerder (franchisenemer) is het gezicht van zijn verkooppunt naar zijn klanten, alhoewel hij onderdeel uitmaakt van een breder netwerk. Iedere franchisenemer heeft voldoende vrijheid om zijn stempel te drukken op zijn ondernemer kwaliteiten en ambities.

“Proficiat aan alle (franchise) ondernemers voor hun dagelijkse inzet”

Deze werken hard en vele uren om hun operationele taken uit te voeren die onderdeel uitmaken van het ondernemen. Een (franchise) ondernemer dient op diverse vlakken kunde te hebben en leiderschap te geven. Hij moet uiteraard excelleren in de specificiteit van zijn producten en/of diensten , maar moet tegelijkertijd ook de marketing, personeelsbeleid, boekhouding en vele bijkomende taken.

dag van de franchise ondernemer

Recordjaren voor startende (Franchise) ondernemingen

Het ondernemer landschap verandert jaar na jaar en evolueert mee met andere tendensen in onze maatschappij. Zo zit het ondernemerschap in de lift met een record aantal startende ondernemingen, dit voor het derde jaar op rij.

Deze evolutie is eveneens te merken in de Belgische Franchise sector. Het aantal Belgische concepten die Franchisegever worden en actief franchisenemers rekruteren bedraagt rond de 150. Daarnaast heb je nog heel wat Internationale Franchisemerken die meer en meer hun weg vinden naar België, denk maar aan de Keuken merken (Cuisinella, Mobalpa, Reddy keukens en andere), Internationale Food concepten (Fastfood & Restaurants, supermarkten).

Dit maakt dat de Belgische Franchise markt op vandaag een uitgebreid aanbod heeft in alle sectoren van een 250-tal Franchise enseignes die actief franchisenemers zoeken en vinden, met de hulp van Franchise.be


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis