Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Compleet vernieuwde Carrefour Market in de Brusselse shopping mall City2 biedt klanten een gezond voedingsalternatief

De 80 gemotiveerde medewerkers zullen ze met hun professionele raad en de glimlach verwelkomen. De uitgebreide versafdeling biedt een grote waaier aan fruit en groenten, bioproducten en een grote hoeveelheid aan lokale producten. Met deze accentuering zet Carrefour België een verdere stap in haar strategie om voortrekker van de voedseltransitie te worden en de klanten een gezond voedingsalternatief te bieden.

Mee met zijn tijd
De vernieuwde supermarkt speelt duidelijk in op actuele consumptietrends. Hij volgt het laatste winkelconcept van Carrefour Market, gericht op een maximaal winkelcomfort. Al van bij het binnenstappen wordt duidelijk dat de Carrefour Market een volledige facelift onderging, met een modernere en praktischere winkelinrichting. Het klantparcours werd helemaal onder handen genomen, het is nu coherenter opgebouwd en draagt bij tot een verbeterde shoppingbelevenis.

Het beëindigen van de boodschappen wordt ook een stuk gemakkelijker voor de klant. Hij ontdekt er onze fonkelnieuwe kassasystemen en heeft de keuze tussen de klassieke bemande kassa’s, de selfscankassa’s met een handscanner of de selfcheckoutkassa’s waarbij hij zijn aankopen zelf inscant.

Tal van troeven
Een blikvanger is de versmarkt, met een overvloedig aanbod aan lekker verse groenten en fruit, bij voorkeur van Belgische oorsprong. Een andere troef is het rijke gamma bioproducten en lokale producten, iets waarop Carrefour steeds meer inzet om haar klanten te motiveren om een gezondere voedingskeuze te maken. In de bakkerijafdeling kan de klant genieten van ter plaatse gebakken vers brood.

Omwille van zijn ligging in het centrum van de stad en in de nabijheid van grote stations en metrohaltes biedt de Carrefour Market City2 een brede keuze aan maaltijd- en snackingoplossingen. Verse sandwiches, salades, wraps, fruitsappen en ander lekkers beantwoorden aan de behoeften van het gevarieerde publiek. Voor de liefhebbers staat onze sushistand klaar en aan de rotisserietoog kan de klant terecht voor heerlijke gebraden specialiteiten. In de toekomst kunnen de klanten de maaltijden ter plaatse consumeren, dankzij de nieuwe food district van City2. Deze is momenteel nog in de steigers en zal tegen januari 2019 klaar zijn.

De gekende afdeling Wereldkeuken werd vergroot en biedt nu op 11 m lengte een culiaire reis door Spanje, Italië, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Turkije, Israel, de Verenigde Staten en Azië.

Digitale belevenis en unieke diensten
Op de digitale schermen krijgt de klant bijkomende informatie over producten en diensten, kan hij ter plaatse de kortingsbonnen van de Carrefour Bonus Card afdrukken en geniet hij ook van geen gratis wificonnectie in de gehele winkel. De klant kan zijn boodschappen zoals altijd in de winkel doen en ze dan thuis laten bezorgen dankzij de superhandige leveringsdienst. Om deze dienst extra in de verf te zetten, geniet de klant van een speciale promotie: gedurende 3 maanden betaalt de klant geen leveringskosten bij aankoop van minstens €50. In de winkel kan de klant eveneens zijn bestelling afhalen die hij op Carrefour Drive plaatste. En om het aanbod compleet te maken zal ook ShipTo, de nieuwe personal shopper-dienst van Carrefour, beschikbaar zijn.

Energiezuiniger
Carrefour is begaan met het milieu en schenkt dus extra aandacht aan energiezuinigere oplossingen. De koelkasten zijn allemaal voorzien van deuren om energieverspilling te vermijden. Ze werken bovendien met een CO²-neutrale koeling. Ledverlichting in de hele winkel draagt eveneens bij tot het verlagen van het energieverbruik.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis