Download Gratis uw Franchise startersgids

Comeos : Vandaag starten de wintersolden : meteen grote kortingen

De Belg wordt steeds meer een koopjesjager, en de soldenperiodes (januari en juli) zijn natuurlijk de periodes bij uitstek om op zoek te gaan naar dat ene stuk dat plots een pak goedkoper is.

Ook nu zullen de handelaars hun klanten niet teleurstellen: van bij de start van de solden worden grote kortingen toegekend op grote delen van de wintercollectie. De handelaars verwachten dat vooral de echte winterstukken – dikke jassen, warme truien en stevige winterschoenen – vlot worden verkocht. De kortingen kunnen oplopen tot 70 procent.

Januari is voor winkels de laatste kans om die wintercollectie te slijten, en zo plaats te ruimen voor de lentekleren en –schoenen. Hoewel december als ‘goed' wordt omschreven (met de koopzondagen als absolute uitschieters), zorgde het zwakke najaar er toch voor dat in sommige winkels een grotere voorraad is blijven liggen dan vorige jaren.

Alle sectoren

De wintersolden zijn uitgegroeid tot een waar evenement: een bezoekje aan een stad, een drankje en een pannenkoek en intussen de winkelstraten verkennen. En daar spelen ook sectoren die niet aan de soldenwetgeving zijn onderworpen, op in. De volkstoeloop biedt de kans om de voorraad met grote kortingen te kunnen wegwerken. Zowel in elektro, boeken, verzorgingsproducten als in de interieurbranche vind je dan ook speciale acties met kortingen.

Bron : Comeos


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis