ENJO - Q4 Banner

Colruyt Groep biedt mobiel betalen al in 470 winkels aan

In alle vestigingen van Colruyt, Okay, Bio-Planet, Cru, Dreamland en Dreambaby en in een vijftigtal zelfstandige Spar-winkels is het al mogelijk om mobiel te betalen. In het totaal gaat het om 470 winkels waar klanten hun boodschappen kunnen betalen met de SEQR-applicatie.

Het systeem werd vanaf begin 2015 getest in een twintigtal winkels en is in de laatste maanden uitgerold over de rest van de winkels. De komende weken komen er nog een zeventigtal zelfstandige Spar-winkels bij die het mobiel betalen willen introduceren.

Het systeem zit eenvoudig ineen. De klant moet slechts eenmalig zijn rekeningnummer koppelen aan de SEQR-app. Betalen in de winkel kan door verbinding te maken met het netwerk ‘Colruyt Group Wifi'. De QR-code wordt gescand aan de kassa en de klant bevestigt het bedrag met een pincode. Na twee dagen gaat het bedrag via domiciliëring van de rekening. De app houdt ook een overzicht van alle betalingen bij.

Tijdens de opstartfase registreerde Colruyt al meer dan 10.000 betalingen. De projectverantwoordelijke verwacht een stijgende populariteit. Aan de betaalapplicatie worden namelijk ook aanbiedingen, kortingskaarten en klantenkaarten gekoppeld. Op termijn kan de klant dus gaan winkelen met enkel zijn smartphone op zak.

Spar maakt onderdeel uit van de Colruyt group, voor meer informatie rond deze franchise: http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=475


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis