Chi-Chi's introduceert 3 nieuwe gourmet burgers met Heinz

Wie Tex-Mex zegt, denkt niet meteen aan hamburgers. Toch is dit onterecht! Deze keuken uit het Midwesten van de USA bestaat uit een mix van Indiaanse en Mexicaanse gerechten, gecombineerd met de invloeden van de kolonisten die zich in de 19de eeuw in Texas vestigden.
Francis Leroy, Algemeen Directeur van Chi-Chi's: “Aan de creatie van onze delicatesseburgers gingen maanden van research vooraf en er werd geëxperimenteerd met diverse ingrediënten. Wie denkt dat hamburgers ‘gewoon fastfood' zijn, heeft duidelijk onze gourmet burgers nog niet geprobeerd. De eerste reacties zijn alvast laaiend enthousiast!”
• De Belgo Gourmet Burger
Dit culinaire hoogstandje combineert de beste smaken die België te bieden heeft
met een Tex-Mex toets. De ingrediënten bestaan uit een Irish Flamed Burger met
Chimaykaas, tomaat, Heinz mayonaise, gestoofd witloof en knapperige witloofblaadjes, met als speciale smaakmaker Chimay bier.
• De Bollywood Gourmet Burger
De Bollywood Gourmet Burger laat je met zijn curry-mango smaak – van Heinz -
wegdromen naar exotische oorden. Een bruin broodje met heerlijk gegrild Iers
rundsvlees en frisse coleslaw overgoten met een stoofpotje van fijngehakte
ajuin, ‘piquillo' paprika en witte bonen in tomatensaus van Heinz zorgen voor een
smakelijke Tex-Mex ervaring.
• De Dallas Gourmet Burger
De Dallas Gourmet Burger doet meteen denken aan het Wilde Westen: een Irish Flamed Burger belegd met cheddar, tomaat, breydelspek, knapperige ham en Heinz BBQ-saus en cocktailsaus.
Chi-Chi's is een Tex-Mex restaurant & barconcept opgericht in 1975 in Richfield, Minnesota (USA). Vandaag zijn er al 14 vestigingen in België. De masterfranchise van de keten voor Europa, Azië en Noord-Afrika is sinds 2008 in handen van Chi-Chi's Europe, geleid door de Belg Francis Leroy.
De hoofdingrediënten van Chi-Chi's bestaan uit de betaalbare, kwalitatieve en originele gerechten en de unieke belevingssfeer, maar ook uit de brede doelgroep bestaande uit jongeren, koppels, families en bedrijven.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis