Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Cash Converters viert zijn vijftien jaar op de Belgische markt

De keten begon zijn internationale expansie in 1900, en startte met zijn vestiging in België in 1997. Vijftien jaar later moet het internationale succes, met de aanwezigheid van bijna 700 winkels wereldwijd, niet meer bewezen worden. De groep telt vandaag trouwens 22 winkels in België.

Volgens Chantal Heymans, directrice van Cash Converters België, berust het succes van de keten in België op een evident principe: "De Belgen hebben veel gezond verstand. Studenten, loontrekkenden, kaders, gepensioneerden of bedrijfsleiders, ... meer dan een miljoen landgenoten uit allerlei socio-professionele lagen bezoeken onze winkels, of dat nu is om te kopen of verkopen. Vandaag tellen wij 70.000 nieuwe klanten-verkopers per jaar, terwijl het aantal klanten-kopers sinds begin dit jaar nog met 10% gestegen is". De resultaten blijven niet uit: het omzetcijfer van de keten was einde oktober met 16% gestegen (bij vergelijkbare basis).

En om de klanten voor hun trouw te bedanken, geeft Cash Converters de eerste week van december een feestje waarbij het filmtickets en andere kleinen geschenken geeft.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis