Gecon

Carrefour vernieuwt supermarkt in Aarschot

Winkelen in alle comfort
De Market van Aarschot onderging een grondige metamorfose om het winkelen sneller en aangenamer te maken. Zo werd de versmarkt groter, zijn er digitale informatieschermen en werden de gangen verbreed. De winkel werd uitgerust met nieuwe koelmeubels. De gezellige verlichting en de zachte kleuren zorgen bovendien voor een aangename sfeer. De versmarkt werd uitgebreid en wordt zo nog meer het paradepaardje van de winkel. Dankzij de lage meubels heeft de klant een volledig overzicht over de verschillende afdelingen. De bedieningstoog in de traiteurafdeling werd behouden, en in het beenhouwerij-atelier en de visafdeling wordt het vlees en de vis ter plaatse versneden en verpakt.

Een vernieuwd assortiment aangepast aan de veranderende behoeften van de klant
Het vernieuwde winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klanten en hun consumptiegewoonten. Versheid, kwaliteit en authentieke smaken staan voorop. Het aanbod speelt in op de trends van het moment. Zo is er een afdeling Bio & Gezond ingericht, met een uitgebreid assortiment biologische, suikervrije, glutenvrije, lactosevrije en dieetproducten, en is ook het vegetarische aanbod verder uitgebreid.

Producten van eigen bodem en het accent op een vernieuwde versmarkt
We geven de voorrang aan producten van bij ons. Meer dan ooit werkt Market samen met lokale producenten om het hele jaar door authentieke, lekkere en verse producten te kunnen garanderen. Zo wordt in de afdeling groenten en fruit extra aandacht geschonken aan Belgische producten, met respect voor de seizoenen. Het aanbod groenten en fruit dat in bulk verkocht wordt, werd uitgebreid. De klant kan zo op maat kiezen welke hoeveelheid hij precies nodig heeft. De prachtige versmarkt onderstreept de positionering van Market als dé versspecialist.

Respect voor de planeet
Bij de nieuwe inrichting werd ook aan het milieu gedacht. Dankzij de vernieuwde koelmeubels met deurtjes, de CO² neutrale koeling en de nieuwe ledverlichting wordt het energieverbruik aanzienlijk verminderd. 

Wilt u ook uw eigen Carrefour supermarkt openen? Meer informatie


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis