Download Gratis uw Franchise startersgids

Carrefour opent vier Express-winkels, waarvan drie in Brussel

Op woensdag 28 juni opent Carrefour vier nieuwe buurtwinkels: eentje in Vlaanderen (Olen) en drie in Brussel. Zo breidt Carrefour zijn Express-netwerk verder uit.

  • In Anderlecht, Cyriel Buyssestraat 36. Deze winkel is open van 7 tot 20 u. op weekdagen (donderdag gesloten) en vanaf 8 u. in het weekend en op feestdagen.
  • In Jette, Odon Warlandlaan 4. Deze winkel is open van 7 tot 20 u. op weekdagen (donderdag gesloten) en op zondag. Op zaterdag en op feestdagen opent de winkel om 8 u.
  • In Sint-Gillis, Alsembergsesteenweg 45. Deze winkel is open van 7 tot 20 u. op maandag, woensdag en donderdag (dinsdag gesloten). Op vrijdag blijft de winkel open tot 21 u. In het weekend en op feestdagen kun je er komen winkelen van 8 tot 20 u.

Deze drie winkels richten zich vooral tot buurtbewoners. Omdat de Express Jette Odon dicht bij een school ligt, biedt deze winkel een aangepast assortiment aan.

De drie winkels hebben allemaal een grote winkeloppervlakte (van 175 m² tot 212 m² in Anderlecht) en springen meteen in het oog. De Express Jette Odon bevindt zich aan een rotonde. In Sint-Gillis heeft de winkel een 15 meter lange gevel en in Anderlecht blaast Carrefour nieuw leven in een oud benzinestation, dat volledig werd gesaneerd en omgebouwd tot een prachtige buurtwinkel.

Nog een overeenkomst: in elk van de drie winkels gaat een echte buurtwinkelprofessional aan de slag.

De franchisenemer in Jette heeft al aan het roer gestaan van een Express. Hij vond de formule aantrekkelijk en heeft samen met zijn broer geïnvesteerd in het pand en de onderneming. Ook in Sint-Gillis heeft de franchiseneemster al een buurtwinkel uitgebaat. Ze droomde van een eigen zaak. Daarom heeft ze zich helemaal op dit project gestort en nu wordt het werkelijkheid. De uitbater van de winkel in Anderlecht was vroeger manager in een Express en heeft dus alle nodige ervaring om deze nieuwe winkel een vliegende start te geven.

Alle winkels bieden de standaarddiensten van het Express-concept: citruspers; vers gebraden vlees; herlaadkaarten voor gsm en iTunes; bloemen; betaling met Maestro/Bancontact, maaltijdcheques, Sodexho en VISA/MC-kaarten (uitgezonderd Jette); Lotto (uitgezonderd Sint-Gillis). In elke winkel zijn er twee kassa's waar klanten hun boodschappen snel kunnen betalen.

In Sint-Gillis kunnen de aankopen zelfs aan huis worden bezorgd. En in Anderlecht is er een microgolfoven voorzien. 

Deze vier winkelopeningen illustreren dat Carrefour zo dicht mogelijk bij zijn klanten wil staan, met diensten en openingstijden die inspelen op wat zij nodig hebben.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis