Download Gratis uw Franchise startersgids

Carrefour opent vandaag 2 nieuwe Markets, waarvan één in Sint-Niklaas

Winkelen in alle comfort
De klanten van de Market van Sint-Niklaas kunnen terecht in zo’n 1480 m² winkeloppervlakte, waar plaats is voor brede gangen voor een groot winkelcomfort. Er werd een logisch en aangenaam winkelparcours uitgetekend en door de heldere inrichting en lage meubels krijg je een volledig overzicht over de hele winkel. De gezellige ledverlichting en de zachte kleuren zorgen bovendien voor een aangename sfeer.

Duurzaamheid werd niet uit het oog verloren, met de installatie van de nieuwste energiezuinige koelinstallaties op CO² (met panoramische deuren op de koelmeubels) en warmterecuperatie.

Een vers en gezond assortiment
Het nieuwe winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klant, die steeds meer belang hecht aan versheid, kwaliteit, authentieke smaken, maar zich ook van tijd tot tijd een pleziertje wilt gunnen.

De prachtige versmarkt onderstreept de positionering van Market als dé versspecialist. De afdeling fruit en groenten, met o.a. bio-producten, krijgt een prominente plaats aan de ingang van de winkel. De traiteurafdeling in zelfbediening heeft een mooi assortiment van kaas.  Ook de beenhouwerij biedt een ruim assortiment in zelfbediening, terwijl de charcuterie in bediening in de winkel wordt aangeboden. Er is eveneens een brede keuze verse bakkerijproducten (met in de winkel vers afgebakken broden, broodjes en koffiekoeken).

De winkel speelt in op de huidige voedingstrends met een assortiment biologische, glutenvrije en dieetproducten, naast een aanbod lokale producten. De klant die op zoek is naar een snelle lunch vindt zijn gading in het ruime assortiment ter plaats bereide soep, pasta- en rauwkostsalades, gezonde kant-en-klare gerechten en desserten. Verder wordt ook ingezet op klantencomfort: een koffiemachine met gratis koffie en een kippenspit.

Er staan 150 parkeerplaatsen ter beschikking van de klanten, net als een overdekte fietsenstalling. Binnenkort zal er ook een Carrefour Drive-afhaalpunt beschikbaar worden. Klanten zullen er dan hun boodschappen kunnen ophalen die zij via www.carrefour.eu hebben besteld. In totaal heeft Carrefour al zo’n 200 drive afhaalpunten voor online bestellingen en plant het er dit jaar nog een 50-tal te openen.

De nieuwe supermarkt wordt uitgebaat door de heer Ive Bastijns. Samen met zijn team staat hij paraat om in te spelen op de vragen en behoeften van de klanten en hen de beste service bieden.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis