Download Gratis uw Franchise startersgids

Carrefour opent twee buurtsupermarkten onder nieuw enseigne Easy market

De Carrefour Market aan de Battelsesteenweg in Mechelen werd grondig verbouwd en heropent onder het nieuwe enseigne Easy Market. Ook de voormalige Spar winkel in de buurt van het winkelcentrum Ville2 in Charleroi werd hervormd tot een Easy Market.

Daarmee zet de Franse groep een testproject verder dat eerst al resulteerde in twee Easy Caddy-winkels. In tegenstelling tot de Easy Caddy-winkels blijft deze keer het Carrefour-logo wél duidelijk op de gevel aanwezig. In 2013 opende Carrefour een eerste Easy Caddy-winkel in Moerbeke-Waas. En begin 2015 tweede in Melsele (Beveren). Beide franchisewinkels testen een low-cost concept dat een oplossing moet bieden voor supermarkten die te groot zijn voor het Carrefour Express-concept, maar te klein om de sterktes van Carrefour Market ten volle uit te spelen.

De twee nieuwe Easy Market winkels zouden pilootprojecten zijn. Carrefour Belgium heeft reeds laten weten dat het om testwinkels gaat en dat het project zich in een labofase bevindt. In de twee winkels zouden twee uiteenlopende concepten getest worden. Volgens de woordvoerder is het nog te vroeg om erover te communiceren. PB


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis