Registreren

Carrefour opent nog 6 buurtwinkels voor eindejaar

Carrefour opent vandaag een Carrefour Express-winkel in Burcht en eerstdaags in hartje Antwerpen. Nieuwe buurtwinkels die inspelen op de lokale dagelijkse behoeften van passanten en bewoners. Carrefour gaat verder met de expansie van haar buurtwinkels. Met deze winkel zet de keten haar expansie verder met 2 van de 6 openingen nog voorzien voor het einde van 2018.

Maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag

In deze buurtwinkels stelt de Carrefour Express alles in het werk om de klant, in een aangename winkelomgeving met relatief beperkte oppervlakte (120m²), toch op zijn wenken te bedienen op elke moment van de dag. Zo wordt er gezorgd voor snelle maar gezonde maaltijdoplossingen zoals knapperige salades en vers fruit. Ook is er een pers voorzien met vers fruitsap en een ruim aanbod van verse koffiekoeken, brood en een kopje vers gemalen koffie aan de koffiemachine.

Multi unit Franchisenemers

De winkel in Antwerpen centrum is reeds de tweede winkel van franchisepartner Afzal Fayz. Eerder opende hij al een Carrefour Express in Deurne op de Turnhoutsebaan. De buurtwinkel in Burcht wordt gerund door Ali Hosseini. Dit is zijn eerste winkel maar sluit niet uit om op termijn ook multi unit franchisenemer te worden.

Ruimte voor Act for food

De buurtbewoner vindt er te allen tijde zijn gading met een grote keuze aan vlees, gevogelte, vis en verse (bio)groenten. Een mooi assortiment aan gezonde bereide gerechten zorgt ervoor dat de klant, ook bij Carrefour Express voor al zijn voedingsbehoeftes een welkome afwisselende keuze kan maken. Zo wordt het Act For Food-programma dat concrete acties voorstelt om beter te eten extra in de kijker gezet.

carrefour act for food

Winkelen 7 dagen op 7

De ruime openingsuren zijn een van de grote voordelen van deze winkel. De klanten zijn er tijdens de feestdagen welkom 7 dagen op 7. Talrijke buslijnen verzekeren een goede bereikbaarheid van de winkel.

De klant betaalt er vliegensvlug aan één van de 2 kassa’s. Alle klassieke betaalmiddelen worden aanvaard, net als contactloos betalen.

Heeft u ook interesse om een Carrefour buurtwinkel te openen, neem dan hier rechtsreeks contact met de Franchise verantwoordelijke voor Carrefour België

 

Over Carrefour België:

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkelformats, haar aanbod en de meer dan 10.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaarstaan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, Act for Food, moet iedereen beter te laten eten.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bop producten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste foodretailers ter wereld met meer 380.000 medewerkers. De groep is met meer dan 12.300 winkels aanwezig in meer dan 30 landen en realiseerde in 2017 een omzet van 88,24 miljard euro onder enseigne.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis