Joyn - 18/01/21-18/04/21

Carrefour opent nieuwe Market in Landen Attenhoven

Op woensdag 7 november 2018 heeft Carrefour België een nieuwe supermarkt in Landen geopend. Voor de nieuwe Carrefour Market werd een volledig nieuw gebouw opgericht.

Winkelen in alle comfort

De klanten van de nieuwe Carrefour Market van Landen Attenhoven kunnen terecht in zo’n 1.451 m² winkeloppervlakte. Er is een ruime versmarkt, met een uitgebreid assortiment verse producten en bakkerijproducten (met in de winkel vers afgebakken broden, broodjes en koffiekoeken, naast het banketgebak van de gerenommeerde bakkerij Crelem).

In het nieuwe moderne gebouw werd een logisch en aangenaam winkelparcours uitgetekend en door de heldere inrichting en lage meubels krijg je een volledig overzicht over de hele winkel. De gezellige ledverlichting en de zachte kleuren zorgen bovendien voor een aangename sfeer. Ook de duurzaamheid werd niet uit het oog verloren, met de installatie van de nieuwste energiezuinige koelinstallaties op CO2 met panoramische deuren op de koelmeubels en een ventilatiesysteem voor warmterecuperatie.

Een trendy assortiment

De nieuwe winkel biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klant, die steeds meer belang hecht aan versheid, kwaliteit, authentieke smaken, maar zich ook van tijd tot tijd een pleziertje wil gunnen. De winkel speelt in op de huidige voedingstrends met een assortiment bio, glutenvrije en dieetproducten en een brede waaier producten die het resultaat zijn van de engagementen van ‘Act For Food’. Daarnaast worden ook de prijzen niet uit het oog verloren, met heel wat eerste prijzen in het hele assortiment.

carrefour market landen attenhoven 1carrefour market landen attenhoven 2

Lokale verankering en accent op de versmarkt

Carrefour Market geeft de voorrang aan producten van bij ons. De prachtige versmarkt onderstreept de positionering van Carrefour Market als dé versspecialist. De afdeling fruit en groenten krijgt een prominente plaats aan de ingang van de winkel, en ook de nieuwe visafdeling wordt in de kijker gezet.

Naast de klassieke zuivelafdeling vind je in de traiteurafdeling een ambachtelijk gamma kaas en vleeswaren. De klant die op zoek is naar een snelle maaltijdoplossing vindt zijn gading in het ruime assortiment kant-en-klare gerechten, pasta- en rauwkostsalades, soepen en desserten.

Meer dan ooit werkt Carrefour Market samen met lokale producenten om het hele jaar door authentieke, lekkere en verse producten te kunnen garanderen. Zo wordt in de afdeling groenten en fruit extra aandacht geschonken aan bio en Belgische producten, met respect voor de seizoenen. Een lokale leverancier levert varkens-, rund- en kalfsvlees van premium kwaliteit. Ook andere producten uit de streek worden in de kijker gezet: aardappelen ‘Vers van de boer’, champignons uit Riemst, aardbeien, vers appelsap Pipo uit Sint-Truiden. Zelfs in de diepvriesafdeling kunnen de klanten kiezen voor lokale producten.

Ruime openingsuren, extra diensten en jarenlange ervaring

Naast zijn ligging zijn de ruime openingsuren een van de grootste troeven van de nieuwe Carrefour Market aan de Attenhovenstraat 36/38. De winkel zal iedere dag van 8.00 tot 20.00 uur geopend zijn, vrijdag tot 21.00 uur en zaterdag tot 19.00 uur, en op zondag van 8.00 tot 13.00 uur.

Carrefour market Landen Attenhovencarrefour market landen attenhoven 3

De winkel biedt ook extra diensten aan zoals de verkoop van loterijproducten en de mogelijkheid om je pasfoto’s te laten maken.

Er staan 103 parkeerplaatsen ter beschikking van de klanten en er worden laadpalen voorzien om 100 % elektrische of plug-in hybride wagens op te laden. Daarnaast is er ook een ruime fietsenstalling.

In de winkel zullen 15 nieuwe medewerkers aan de slag gaan, die grotendeels afkomstig zijn uit Landen. Ook voor het personeel wordt lokale verankering dus hoog in het vaandel gedragen.

De nieuwe supermarkt wordt uitgebaat door mevrouw Marie-Josée Claes.

Wil u zelf supermarkt ondernemer worden en een Carrefour market Franchise opstarten, kom via Franchise.be rechtsreeks in contact met de Franchise verantwoordelijke van Carrefour Belgium.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis