Joyn - 18/01/21-18/04/21

Carrefour opent nieuwe Express in Oostkamp

Slimme inrichting en gezellige sfeer
De nieuwe Express in Oostkamp heeft een oppervlakte van 273 m² waarin de klant snel en makkelijk zijn weg terugvindt. Elke afdeling heeft zijn eigen identiteit, voor een duidelijke leesbaarheid. De klant vindt overal kleine tips en suggesties. Dankzij de lage meubelen krijgt men een panoramisch overzicht over de hele winkel en de brede gangen zorgen voor een optimaal winkelcomfort. De communicatie van Express is kort, eenvoudig en direct.

Gevarieerd en kwalitatief assortiment
De mandjes met groenten en fruit worden extra in de kijker geplaatst dankzij een stijlvol meubel. Klanten kunnen er ook terecht voor verse croissants, koffiekoeken, krokante stokbroden en warme broden, die ter plaatse worden gebakken.

Er is een uitgebreide afdeling Bio&Gezondheid, oa. met glutenvrije producten, om de lokale verwachtingen van de klant te beantwoorden. In de gin & cocktailcorner vindt de klant een mooie selectie trendy dranken.

Net als in andere Express buurtwinkels stelt de nieuwste Carrefour-winkel in Oostkamp een groot assortiment maaltijdoplossingen voor (vlees, vis, gevogelte) en bijgerechten (groenten, puree,…), samen met bijpassende wijnen. Kortom, alles om je avondeten in een oogwenk te kiezen. In de winkel vind je ook nog bloemen en een waaier aan andere basisproducten zowel van het merk Carrefour als van nationale merken.

Ter plaatse consumeren
De Express van de nieuwste generatie verwent de klant met diensten ‘op maat'. In een hoekje voorzien van gratis wifi en stopcontacten om je tablet en smartphone op te laden, kan de klant zijn ontbijt nemen, een vers sinaasappelsapje drinken, een lunchpauze nemen terwijl hij een tijdschrift of een boek leest. Naast de traditionele fruitpers, zal hij er ook een koffieapparaat vinden, een verse soepbar, een microgolfoven en een bibliotheek om gratis boeken te ruilen.

Maximale beschikbaarheid
Een andere troef van de winkel is zijn ruime openingsuren, ook gedurende het weekend. De winkel is open van maandag tot zondag van 7.30 uur tot 20.00 uur, ook op feestdagen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis