Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Carrefour opent hypermarkt van nieuwste generatie in Bergen

Na maanden van ingrijpende innovatiewerken opent vandaag de Carrefour hypermarkt van de nieuwste generatie haar deuren in het winkelcentrum Grands Prés in de Waalse hoofdstad Bergen.

Deze nieuwe generatie bestaat naar eigen zeggen uit een vernieuwde winkelervaring met een ruim gamma aan producten die experts voor de ogen van de klant bereiden. Zo zien klanten de bakkers en patissiers aan het werk in de bakkerij. Traiteurs bereiden schotels in een professionele keuken die centraal in de winkel staat. Er is ook nog een pizzaiolo, een ambachtelijke chocolademaker en zelfs een koffiebrander in de winkel aanwezig.

De winkel is voorzien van de allernieuwste digitale toepassingen. Bij de ingang vindt de klant bijvoorbeeld een digitale muur waarop hij grote boodschappen, zoals water of frisdranken, kan bestellen. Die kunnen dan na het winkelbezoek gewoon afgehaald worden bij de drive-in. Via interactieve schermen kan de klant boeken die niet voorradig zijn bestellen of grote elektrotoestellen reserveren en later thuis laten leveren. Cd`s, dvd`s en games die niet in het assortiment zitten, kunnen ter plaatse worden `gebrand`. Er is zelfs een dienst om behangpapier of servetten te bedrukken met een eigen foto.

De winkel beschikt over twee ruimtes om iets te eten of te drinken, een luisterruimte om soundbars te testen, een game- en speelhoek voor de allerkleinsten, twee leesruimtes en zelfs een whiskyproeverij met 80 whiskysoorten.PBReageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis