Joyn - 18/01/21-18/04/21

Carrefour opent een nieuwe Express in het Station Brussel-West

Zoals alle Carrefour Express-winkels in trein- en metrostations stemt deze nieuwe winkel, die vandaag zijn deuren opent in het metrostation Weststation Molenbeek, zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de ‘On the go' klanten.

De winkel stelt een gebruiksklare maaltijdoplossing voor elk moment van de dag voor: bereide maaltijden, broodjes, snacks, fruit … maar ook vlees, gevogelte, vis en verse groenten voor het avondeten. Bovendien vindt men er een brede waaier aan basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij. Daarvoor kan je kiezen tussen het Carrefourmerk en de nationale merken.

Carrefour Express
De naam Express zegt het al. In deze stationswinkel is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename omgeving kan doen. De Express Brussel-West wordt uitgebaat door de heren Ruben Da Silva (die ook de Express Livingstone uitbaat) en Omar Kannoui, die vorige week ook de Express in het metrostation Delta openden. In 2009 begon Omar bij Carrefour als student en werkte hij daarna in de afdeling groenten en fruit.

Grotere winkel
De nieuwe winkel in het Station Brussel-West biedt een grotere winkeloppervlakte dan de winkel die er ervoor gevestigd was ( 287 m² i.p.v. 210 m²).

Carrefour breidde ook de diensten uit die aan de pendelaars worden voorgesteld met : ter plaatse belegde broodjes, versgeperst sinaasappelsap, ter plaatse gebakken bakkersproducten, een koffie- en soepapparaat, een microgolfover, de verkoop van iTunes- & telefoonkaarten, een assortiment van bloemen en loterijproducten. Het basisassortiment is ook groter om beter te beantwoorden aan de verwachtingen van de passageklanten.

De winkel is uitgerust met 2 kassa's. Alle klassieke betaalmiddelen worden aanvaard (Bancontact, Maestro, elektronische cheques… ook contactloos en Android Pay).

Maximale beschikbaarheid

De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van Carrefour Express: het gaat eerst en vooral om een winkel met erg ruime openingsuren voor pendelaars. Hier past Carrefour Express zich ook aan de vraag van de klant aan. Zo kunnen de klanten op Express rekenen in de week, 's avonds en op zondag. Dit voor een last minute aankoop, wanneer ze een onvoorzien etentje improviseren, bloemen of een geschenkje willen geven.

Met hun twee winkels hebben Ruben en Omar 15 nieuwe jobs gecreëerd.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis