Johnny's Burger - Juni/Juni/Augustus

Carrefour levert boodschappen aan huis met Segway

Carrefour lanceert deze zomer in Knokke een opmerkelijk initiatief. De supermarktketen gaat boodschappen aan huis leveren via Segways en golfkarretjes. Zo wil de keten op een trendy en ecologische manier boodschappen leveren.

Klanten kunnen zelf een tijdstip voor levering aangeven bij het plaatsen van de bestelling. Als je bestelt tussen 14 en 16.30 uur, kan je je producten afhalen rond 18.30 uur of krijg je ze rond dat tijdstip afgeleverd. Er zijn geen leveringskosten, de mensen krijgen zelfs 5 procent korting. Alle bestellingen worden in recycleerbare papieren zakken gestoken en bestalingen gebeuren elektronisch bij de levering of afhaling.

Het is niet de eerste keer dat de Carrefour in Knokke een speciale zomeractie houdt. Vorig jaar konden klanten vanop het strand bestellingen doen met een iPad. De boodschappen konden dan 's avonds afgehaald worden aan de zogenaamde Summerdrive aan de dijk. Er is ook opnieuw een pop-upfiliaal van Carrefour ingericht op de hoek van het Van Bunnenplein en de Zeedijk. PB

Voor meer informatie rond het openen van een Carrefour: http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=180


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis