Belisol - Banner Januari/April 2022

Carrefour breidt drive.be verder uit

180 afhaalpunten

Momenteel kunnen klanten kiezen om hun bestellingen af te halen in één van de 84 afhaalpunten van supermarktketen Carrefour. Aan het einde van dit jaar zou dat moeten zijn opgetrokken naar meer dan 180 afhaalpunten. 

Daarnaast gaat Carrefour de levering aan huis meer promoten. Momenteel bereikt Carrefour dankzij zijn samenwerking met bpost één op de drie gezinnen in België. Dit jaar moet de dienst in meer regio's beschikbaar worden.

Test met bringr

Deze week start het bovendien een test met de dienst bringr. Dat is een mobiele app van bpost, die beroep doet op privékoeriers op basis van hun locatie. De test vindt plaats bij acht Hypermarkten Carrefour en acht Markets. Bestellingen die voor middernacht geplaatst worden, die worden de volgende dag al vanaf 11u geleverd, op het uur dat de klant het beste past gedurende de openingsuren van de winkel. 

Er komt ook een test met bringr bij negen Express-filialen. Daar zal de klant per telefoon of ter plaatse kunnen bestellen gedurende de openingsuren van de winkel. De bestelling wordt dan binnen 2 uur geleverd, ook op zaterdag en zondag. Tijdens de testperiode zullen bestellingen via bringr gratis worden geleverd vanaf 30 euro.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis