Panos Genk

Carrefour: Bonus Card met nieuwe diensten, nieuwe voordelen en nieuwe partners

Tot nu toe konden klanten hun cheques van € 5 per schijf van 500 punten enkel afhalen aan het onthaal in de winkels. Sommige klanten deden dat zodra ze 500 punten verzameld hadden, anderen spaarden de punten liever wat op voor een grote aankoop.
Uit een tevredenheidsenquête bleek dat sommige consumenten liever zelf zouden bepalen hoe en wanneer ze hun cheques krijgen.
Carrefour heeft de boodschap goed ontvangen en laat haar klanten nu in alle vrijheid hun punten beheren. Ze kunnen:
- de cheques afhalen aan het onthaal van hun winkel, zoals nu;
- de cheques thuis afdrukken, 24 uur op 24 en 7 dagen per week (per schijf van 500 verzamelde punten), in zwart-wit of in kleur.
De cheques zijn 3 maanden geldig vanaf de afdrukdatum. De klant hoeft enkel een persoonlijke account te creëren op www.carrefour.eu.
Thuis afdrukken is niet alleen praktisch. Het is ook een heel flexibel systeem dat toelaat zelf de waarde van de cheques te kiezen: 5 euro, 10 euro, 20 euro (binnen de limieten van het aantal verzamelde punten).
Met My Carrefour weet de klant altijd hoeveel punten hij al verzameld heeft, welke punten hij via Carrefour-partners kreeg, hoeveel cheques hij al afdrukte, hoeveel ongebruikte cheques hij nog heeft en wanneer die vervallen.
De Carrefour Bonus Card heeft er twee nieuwe partners bij :
- Sinds juli 2012 is Daoust Dienstencheques partner van de Carrefour Bonus Card. Daoust is sinds 2003 een pionier in de dienstenchequesector. Voor elke gebruikte dienstencheque van Daoust spaar je vanaf nu 25 punten met je Carrefour Bonus Card.
Dankzij Daoust Dienstencheques kunnen klanten volledig legaal en verzekerd een beroep doen op professionele huishoudhulp en ondertussen hun puntenkapitaal opbouwen tot maximaal 500 uur per jaar, hetzij tot 12.500 Bonuspunten. Dat komt overeen met een besparing van 125 euro. € 1 huur = 1 Bonuspunt
- Interhome, Europees marktleider op de markt van vakantiehuizen, is een Zwitserse onderneming met een Belgische tak sinds 1971. Het bedrijf stelt in 29 landen 32.000 vakantiehuizen en -appartementen ter beschikking. Reserveren kan online via de website www.interhome.be of telefonisch op het nummer 02/648 99 55. Vanaf 1 februari wordt het bedrag van elke nieuwe reservatie met vermelding van een Bonus Card-nummer omgezet in Bonuspunten. Een reservatie ter waarde van € 800 geeft dus recht op 800 Bonuspunten.

Reageren


Reacties

  • Aengeveld johan

    Bonuscard

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis