Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Carrefour Bergen wint Mercuriusprijs

In Bergen experimenteert Carrefour met nieuwe toepassingen in een hypermarkt, en dat is bijzonder goed gelukt volgens de jury: “Het revolutionair vernieuwen van een bestaande en mature formule in een heel traditionele sector, hebben we iets hoger ingeschat dan een schitterend nieuw concept uittekenen vanaf een blanco blad." Bekijk hier de video's van het winnende winkelconcept van Carrefour
De tweede prijs gaat naar Juttu, het nieuwe winkelconcept van A.S. Adventure. Juttu wordt opgevat als een magazine dat je doorbladert met verschillende rubrieken: Fashion, Deco en Food. “Ze hebben de hedendaagse consument perfect begrepen”, stelt de jury enthousiast. “De beleving is mooi in de praktijk gebracht. Dit is een winkel met een onderscheidend assortiment waar iedereen graag rondloopt."
In de nieuwe Travel Stores van Connections, in Hasselt en Antwerpen, worden bezoekers ondergedompeld in de sfeer van hun volgende bestemming. Met een Virtual Reality-bril kunnen ze rondstruinen in New York, Dubai of Tokyo en er is zelfs een beach corner. Zo'n doorgedreven concept hebben de juryleden nergens anders gezien, daarom verdient Connections absoluut een plaats in de top drie.
Bron:
www.pmg.be


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis