Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Carmasters viert 5- jarig bestaan

Jean-Louis Weemaes, Gedelegeerd Bestuurder bij Carmasters: “We kijken met trots terug op de afgelopen 5 jaar. Dankzij de strategische samenwerking tussen Profile Tyrecenter en Passion Pneu, waaruit Carmasters is ontstaan, hebben we de voorbije 5 jaar een sterke groei gekend, zowel in de lease- en fleet markt als in de groei van het aantal bandencentrales in het netwerk. Vandaag telt het Carmasters netwerk 104 vestigingen.”

Carmasters streeft ernaar om voortdurend haar toegevoegde waarde te laten zien als partner in bandenservice. “We kijken ook graag vooruit. Voor de komende 5 jaar zetten we de innovatie voort en blijven investeren in het netwerk, onze mensen en onze systemen. De continue verbetering van het serviceniveau en de kwaliteit van de dienstverlening staan hierbij voorop.”, aldus Weemaes.


Carmasters Belux is ontstaan uit de strategische samenwerking tussen de netwerken Profile Tyrecenter en Passion Pneu en vertegenwoordigt met meer dan 100 servicepunten het eerste netwerk van onafhankelijke bandenspecialisten in België en Luxemburg.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis