Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Brussels Distribution Conference – 2e editie – 1 oktober 2015

De 2e editie van de BDC zal op 1 Oktober 2015 opnieuw doorgaan in de prestigieuze setting van het Paleis der Academiën in Brussel. De BDC ontkent haar fundamenten niet en werpt zich steeds op als de plaats bij uitstek voor het uitwisselen van de laatste ontwikkelingen in de sector van de commerciële distributie.

Pierre DEMOLIN en Benoit SIMPELAERE, partners van het advocatenkantoor DBB en organisatoren van de conferentie, hebben maar één wens: dat elke deelnemer van de BDC vertrekt met een grondige kennis van de recente juridische, economische en boekhoudkundige ontwikkelingen inzake commerciële distributie, zowel op nationaal als internationaal niveau.

De BDC kan rekenen op meerdere vooraanstaande sprekers, waaronder in de eerste plaats Mijnheer de Vice-eersteminister Peeters die de conferentie zal inhuldigen door een overzicht te geven van de overheidsinitiatieven die in de komende maanden worden verwacht, voornamelijk in de horecasector (o.m. inzake brouwerijcontracten).

Gereputeerde advocaten, vertegenwoordigers van de Europese Commissie, de Belgische mededingingsautoriteit alsook vertegenwoordigers van de ondernemingswereld (ING, Fiduciaire Pardoen, Bières de Chimay, ACCOR, Carrefour, ERA, …) komen hun expertise delen.

Een discussiepanel gewijd aan de lancering van een concept (franchise) of van een merk in het buitenland zal meerdere panelleden verenigen in het toelichten van hun persoonlijke ervaringen. Zij zullen eveneens licht werpen op de economische en culturele verschillen die zij hebben ervaren in België en in het buitenland.

Het volledig programma van de conferentie alsook de inschrijvingsmodule kan u hier terugvinden: http://www.brusselsdistributionconference.eu/.

De inschrijving voor de conferentie omvat een lunch en een afsluitende cocktail, alsook een boek dat de tussenkomsten van de verschillende sprekers zal hernemen.

Accreditatie: OVB, IGO, IAB, BIBF en FMB
Deelname aan de BDC geeft recht op 6 juridische punten aan permanente vorming van advocaten. De IAB en BIBF hebben de BDC eveneens geaccrediteerd voor 6 uur vorming. Accreditatie werd aangevraagd voor magistraten en bemiddelaars.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis