Registreren

Bruno Foodcorner : een uniek horecaconcept

Bent u op zoek naar een boeiende franchiseopportuniteit? Dan is Bruno Foodcorner zeker iets voor u! Een uniek horecaconcept dat verschillende aspecten samenbrengt tot een gezellige food corner.

Bruno Foodcorner, dat onderdeel is van de groep Bruno, is ontstaan vanuit tankstations, maar de afgelopen jaren zijn ook losstaande Bruno Foodcorner opgericht op locaties zoals treinstations. Ze zijn te vinden in Genk, Sint-Niklaas, Brugge en binnenkort ook in Roeselare en Gent.

Het unieke aspect van Bruno Foodcorner is dat alles vers wordt bereid en klaargemaakt op maat van de klant. Dit betekent dat er geen eten wordt voorverpakt en dat alles ter plaatse wordt bereid. Broodjes worden vers gemaakt en pizza’s worden gebakken in een roterende oven die ter plaatse is geïnstalleerd.

Wat maakt Foodcorner zo uniek?

“De sfeer in onze Foodcorner is warm en familiaal”, vertelt Angelo Bruno, oprichter van Bruno Foodcorner. “Dit is een kenmerk dat we willen uitstralen naar onze klanten. We hebben een groot en trouw cliënteel dat elke dag bij ons komt eten en drinken, mede dankzij onze koffie. We hebben namelijk ook een echte koffiecorner waar we Italiaanse koffie serveren, zoals cappuccino's, espresso's en andere varianten. We staan bekend om onze koffie en op dit moment serveren we meer dan een miljoen koffies per jaar.”

“Door het feit dat wij verschillende activiteiten op één locatie hebben, zijn we eigenlijk niet te vergelijken met de concurrentie. Wij differentiëren ons door het totale pakket aan te bieden: we bieden zowel verse broodjes, huisgemaakte pizza’s als heerlijke koffies aan.”

LEESTIP >>> Hoe is Bruno op 35 jaar de grootste pizzabakker van Limburg geworden?

Uitbreidingsplannen

Bruno Foodcorner is een Limburgs bedrijf. Met momenteel 24 vestigingen in Limburg en op korte termijn nog drie vestigingen gepland, wil het bedrijf uitbreiden naar Oost- en West-Vlaanderen. Het is de bedoeling om binnen anderhalf jaar acht vestigingen in deze regio's te openen, zodat de regio in totaal tien vestigingen telt.

Franchisenemers

Hiervoor zijn natuurlijk gemotiveerde franchisenemers nodig. Om franchisenemer van Bruno Foodcorner te worden, is het belangrijk om het gevoel voor food te hebben, evenals de ervaring in de horeca en het vermogen om een zaak te runnen op zelfstandige basis. Het is van groot belang dat de franchisenemer zijn of haar personeel meeneemt in het concept en dat het personeel vriendelijk is en de klanten goed bedient. Franchisenemers moeten administratief sterk zijn en in staat zijn om te coachen en leiding te geven.

Als franchisenemer zijn uw klanten uiteraard iedereen die door het station of tankstation of in de omgeving van uw zaak komt. Een commercieel ingestelde franchisenemer kan zijn of haar klantenbestand ook uitbreiden door bijvoorbeeld bedrijven te benaderen en hen vergaderbroodjes aan te bieden.

Ondersteuning

Uiteraard gaat franchising bij Bruno Foodcorner gepaard met volledige ondersteuning. Bruno Foodcorner heeft een hoofdkantoor dat de marketing, verkoop en human resources regelt en de franchisenemers ondersteunt. De franchisenemers moeten wel zelf een boekhouder in dienst nemen.

Kortom, bij Foodcorner sluit u zich aan bij een organisatie die 100% gericht is op service, kwaliteit en gemeenschap. U kunt rekenen op goede ondersteuning en een winstgevend concept.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis