Maki Maki - Juli-September 2022

Bristol Antwerpen Meir biedt zelfstandigheid zonder investering

Voor hun filliaal op de Antwerpse Meir biedt Bristol de kans aan een zelfstandige gerant(e) om de dagelijkse leiding van dit goed lopende verkooppunt op zich te nemen. Een geschikte opportuniteit voor mensen die zonder investering toch hun eigen baas willen zijn.

Ondersteuning van een ervaren moderetailer

Euro Shoe Group is als moderetailer een belangrijke speler op de Benelux markt. Bij het grote publiek zijn we beter bekend onder de ketennamen Avance, Shoe Discount en Bristol.

Sinds kort krijgt het budgetvriendelijke Bristol in België ook steeds meer vaste voet aan de grond met de gefaseerde ombouw van onze 200 Shoe Discount filialen.

De winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! (Heb je hem? Lees maar verder) Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de uitbating van onze filialen momenteel op zoek naar Toffe Winkeluitbaters

Jouw rol?

Als zelfstandig uitbater loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van je eigen filiaal in goede banen te leiden op vlak van sales, visual merchandising, administratie en personeelsbeheer. Je bent een overtuigende en resultaatgerichte Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft naar de beste commerciële resultaten. Je coacht en inspireert jouw winkelpersoneel om de klant met de glimlach een superleuke aankoopbeleving te bezorgen en staat eigenhandig in voor de aanwerving, opvolging en verloning van geknipte medewerkersprofielen. Een serieuze portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken people skills, sterk analytisch denkvermogen en zin voor organisatie.

Jouw profiel?

Oog voor mode en passie voor verkoop, dat is het ideale ensemble waarnaar we op zoek zijn. Jij haalt telkens opnieuw alles uit de kast/rekken om de klanten oprecht de aandacht te geven die ze verdienen en hen toegankelijk en ongedwongen te begeleiden in hun aankoopkeuzes. Verantwoordelijkheidszin, ondernemerschapstalent en een planmatige aanpak zijn je volledig op het lijf geschreven. Bovendien ga je als enthousiaste en relativerende people manager nooit naast je schoenen lopen, maar stuur je jouw personeel steeds de beste richting uit. Daarbij komt een eerste leidinggevende ervaring binnen de retail mooi van pas. Een attest in bedrijfsbeheer én goesting om met hart en zool aan de slag te gaan in een zelfstandig statuut maken het plaatje helemaal compleet.

Wat mag je verwachten?

Je krijgt de uitdagende kans om - binnen de financieel sterke en stabiele Euro Shoe Groep - een eigen filiaal te runnen bij jou in de buurt en dat zonder eigen investeringen. We voorzien jouw winkel van een ruime en trendy collectie van schoenen, kleding en accessoires die perfect zijn afgestemd op prijsbewuste klanten. Je krijgt de ruggensteun van experten op de hoofdzetel en mag rekenen op een prima opleiding en begeleiding. We bieden een aantrekkelijke commissie in functie van het gerealiseerde zakencijfer, aangevuld met premies en incentives.

Heeft u interesse om zelfstandig uitbater te worden van Bristol? Neem dan hier contact op met de verantwoordelijke van Bristol


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis