Download Gratis uw Franchise startersgids

Brico City opent twee nieuwe winkels in Brussel

De eerste, Brico City Barrière in St. Gilles, een winkel van 325 m², zal in de derde week van november open gaan op Chaussée de Charleroi 157-159 op de hoek met de Barrière de Saint Gilles. De franchisenemer, Lassaad Ben Yaghlane, is niet aan zijn eerste franchise van de keten toe, vermits hij al twee Brico City en drie Brico winkels uitbaat in franchise.

De tweede, Brico City Jette, Place du Miroir, een winkel van 500 m², zal zijn deuren op 1 december 2011 openen in de gemeente Jette (Rue Timmermans 35). Het is de eerste Brico City franchise voor Hans Zielen, die echter al vertrouwd is met de wereld van de franchise, vermits hij Quick restaurant franchises uitbaat in Wemmel en Vilvoorde.

Brico City, dat zijn debuut maakte in 2006 met een eerste winkel in Brussel, is een beetje de kleine broer van Brico (133 winkels in België), een formule van kleine buurtwinkels in stedelijke omgeving, met een oppervlakte van maximaal 500 m². De klant kan er alle snelle oplossingen vinden voor klussen, decoratie, tuin en huishouden.

Momenteel telt de keten Brico City 9 winkels in België, waarvan de laatste twee de deuren openden in juli en november 2010 resp. in Ukkel (Brussel) en in Antwerpen (Nationalestraat).


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis