Gecon

Brico breidt verder uit in Oost-Vlaanderen

Op vrijdag 17 juli opent deze nieuwe Brico-winkel met een totale verkoopoppervlakte van 1.775 m² zijn deuren voor het grote publiek. Dit gaat gepaard met een spectaculaire openingsactie (-21 % van 17/07 tot en met 21/7 + andere voordelen). De winkel is normaliter open op maandag van 13u tot 18u30, van dinsdag t.e.m. vrijdag van 8u30 tot 18u30 en op zaterdag van 8u30 tot 18u. Tijdens de openingsperiode is de winkel op zondag 19, maandag 20 en ook op de feestdag van dinsdag 21 juli uitzonderlijk open van 9u tot 18u.

De winkel, die 7 medewerkers tewerkstelt, wordt beheerd door Gunther Quidé, die hiermee toe is aan zijn eerste Bricowinkel in franchise. Gunther is echter niet aan zijn proefstuk toe. Hij bouwde reeds een jarenlange expertise op in de sector.

In de tuinafdeling van de Brico van Overmere kan de klant kan terecht voor alles wat nodig is om de tuin in te richten zoals de klant dit wenst - inclusief meubels, tuinverlichting, plantjes, tuinmateriaal. Daarnaast vindt hij er ook alles gaande van sanitair met het huismerken Aquavive en Aquazuro, (ecologische) verven zoals het assortiment Perfection “Meerdere ondergronden”, decoratie, gereedschap, tot hout en nog zoveel meer. Ook worden diensten aangeboden zoals het verhuur van materiaal, het gratis op maat snijden/zagen van glas en hout, de verfmengmachine, de mogelijkheid tot levering aan huis, de plaatsingsdienst, enz. Bovendien kunnen heel wat zaken aangekocht worden met eco-cheques.

Voor meer informatie rond het openen van een Brico: http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=594


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis