Download Gratis uw Franchise startersgids

bpost krijgt groen licht voor overname Press Shop en Relay

“De verbintenissen zijn in lijn met de ambities van bpost voor dit project. Zij tonen aan dat de perssector aan bpost een betrouwbare en duurzame partner heeft, die zal inzetten op het behoud van een kwaliteitsvolle dienstverlening voor persdistributie. De verbintenissen weerspiegelen eveneens op concrete wijze de wens en het engagement van bpost om de Belgische activiteiten van Lagardère Travel Retail verder uit te bouwen,” zegt bpost in een persmededeling. Het postbedrijf hoopt de overname nu voor het einde van het jaar nog af te ronden.

De overname moet bpost “in staat stellen beter te concurreren op de Belgische pakjesmarkt”, zei CEO Koen Van Gerven eerder al. Volgens bpost moet het “geïntegreerde retail- en distributienetwerk de mogelijkheid bieden om een rendabele groei van deze activiteiten te ontwikkelen door dichter bij zijn klanten te staan en hun meer gebruiksgemak te bieden”.

Bpost kan door de overname van de krantenwinkelketens zijn netwerk van afhaalpunten uitbreiden en zo klanten een ruimer gamma aan diensten en leveringsmogelijkheden voor pakjes te bieden. Bron: www.gondola.be


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis