Kingribs - Februari/April

Bois & Chiffons herstart, op nieuwe basis

De familiegroep Michigan gaat voor een nieuwe expansie, en blaast de keten met zijn 37 bestaande en 6 voor dit jaar geplande nieuwe winkels nieuw leven in.

De eerste opdracht van de nieuwe eigenaars bestond erin om de franchisenemers bijeen te brengen en hun vertrouwen terug te winnen, alsook dat van de klanten. De lange ervaring van de overnemers in de sector van woning en inrichting, zou een belofte moeten inhouden voor de toekomst, en de bestaande en toekomstige franchisenemers moeten aansporen om de toekomst sereen tegemoet te zien, ondanks de moeilijke economische omstandigheden en dan vooral in de meubelsector.

De keten Bois & Chiffons telde op het einde van de jaren 2000 meer dan 80 winkels, vooraleer de crisis toesloeg en de keten in moeilijkheden bracht, tot hij begin dit jaar gekocht werd door de groep Michigan.

In Belgiƫ maakte de keten in 2008 zijn opwachting, en al snel werden er in een tijdspanne van 6 maanden drie winkels geopend, in Drogenbos, Nossegem en Brussel (Hoogstraat), die verleden jaar hun deuren moesten sluiten.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis