Registreer u nu bij Franchise.be en vind de Match die het beste bij u past!

Boeiende conferenties op de beurs Franchising & Partnership 2016

Franchising & Partnership maakt deel uit van de beurs Ondernemen-Entreprendre 2016, waar (kandidaat) ondernemers, bedrijven, zelfstandigen en andere geïnteresseerden elkaar ontmoeten.

Tijdens Franchising & Partnership worden er talrijke boeiende conferenties georganiseerd die diverse franchisegerelateerde thema's zullen behandelen: van franchisefinanciering, tot het vinden van de ideale locatie en het worden van een succesvolle franchisegever.

De uiteenzettingen worden gegeven door experts van de Belgische Franchise Federatie en zijn gericht naar zowel franchisenemers als –gevers. Bovendien worden alle conferenties in het Nederlands en in het Frans gegeven.

Elke franchise-expert komt vanuit zijn specifiek vakgebied een uiteenzetting geven. Zo zal advocaat Stijn Claes tijdens zijn conferentie de basiselementen van een franchiseovereenkomst overlopen. Benoit Simpelaere, eveneens advocaat en gespecialiseerd in distributierecht, zal het dan weer hebben over het actuele thema van internetverkoop binnen franchisenetwerken. Nick Boury, Managing Director voor Francorp België, geeft een uiteenzetting over hoe en wanneer een concept kans maakt om via franchising een succesvolle expansie te ondergaan.

Ontdek deze, en vele andere boeiende sprekers op de beurs Franchising & Partnership op woensdag 16 en donderdag 17 maart 2016 in Tour en Taxis, Brussel. Een overzicht van het programma van alle sprekers kan je raadplegen via: http://www.franchisingpartnership.be/nl/conference/index


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis