VDBK jan21

BoConcept Franchise

BoConcept

Informatie BoConcept Franchise

Met meer dan 25 jaar ervaring in de franchisesector, heeft BoConcept meer dan 300 winkels en franchisepartners in 65 landen. De onderneming is van plan om meer dan 600 winkels te openen in de komende jaren.

EEN UNIEK BEDRIJFSMODEL
BoConcept heeft zijn wereldwijde aanwezigheid als retail-lifestylemerk vergroot door een unieke en strategische marktpositionering - topkwaliteit en design aan een eerlijke prijs, wat op de markt bekend staat als “betaalbare luxe”.

Ons bedrijfsmodel en onze kerncompetenties worden toegepast in de gehele waardeketen van design, branding en marketing tot productie, logistiek, Sales en klantenservice, wat ervoor zorgt dat de algemene verkoopprestaties in de winkels geoptimaliseerd worden.
Wij bieden een sterke toolbox, ondersteuning en training aan binnen alle gebieden van business en retail, wat de opstelling en het beheer van de BoConceptwinkels eenvoudig maakt. Om die reden zijn de meeste van onze klanten multi-unitfranchisenemers die meerdere winkels bezitten.

BoConcept heeft ook een voortreffelijk model ontwikkeld voor een snelle kasstroom, wat ideaal is voor de uitbreidingsplannen van onze multi-unitfranchisepartners.

BoConcept is wereldwijd op zoek naar multi-unitfranchisepartners die het financieel vermogen hebben om te investeren in verschillende winkels binnen een overeengekomen geografisch gebied.

Franchisepartner profiel
• Bestaande multi-unitfranchisegevers of ondernemers met een multi-unitmindset.
• Het vermogen om een organisatie en een ontwikkelingsplan voor een winkel op te bouwen.
• Sales- en business-managementvaardigheden en bereidheid tot leiden, delegeren en motiveren.
• Ervaring in retail en interesse in design is een plus.

Financiële informatie en voorwaarden
• De startinvestering voor elke BoConceptwinkel begint vanaf € 500.000 afhankelijk van de grootte en locatie met daarbij een franchisevergoeding van € 25.000.
• Ideale kandidaten moeten liquide middelen hebben van ten minste € 500.000 en een nettowaarde van meer dan € 1,5 miljoen om een winkel te kunnen runnen.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Wonen

Activiteit

Wereldwijd retailmeubelmerk, gespecialiseerd in interieurdesign van topkwaliteit voor de kosmopolitisch ingestelde klant, dat ook moderne en gesofisticeerde woonkamers ontwerpt aan betaalbare prijzen.

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

1993

Franchiseinformatie

Contractduur

10 jaar

Training

Volledige opleiding van alle operationele aspecten

Gemiddeld aantal FTE

4-6

Financieel

Hoe is de aankoop geregeld?

Centraal

Totale investering

1500.000 € voor 3 verkooppunten

Instapkosten

25.000 €

Benodigd eigen vermogen

500.000 €

Vestigingen

Aantal buitenlandse vestigingen

2

Aantal franchise vestigingen

300

Benodigd aantal m2

350 - 500 m2

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen BoConcept Franchise


Nieuws over BoConcept
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis